Terug naar het overzicht
Kirsten Cuppens

Kirsten Cuppens

GZ-psycholoog

Over mij

Ik ben sinds 2013 werkzaam als psycholoog bij Archipel zorggroep. In 2018 heb ik de opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog afgerond. Ik werk in de verpleeghuizen 'Noordertoren (locatie Landrijt)' en 'Eerdbrand,' via de polikliniek Parkinson (GZSP) en in de generalistische basis GGZ (GBGGZ). 

Sinds 2019 ben ik aangesloten bij ParkinsonNet en sindsdien richt ik me op de psychologische behandelingen bij cliënten met de ziekte van Parkinson of Parkinsonismen. Behandeling kan gericht zijn op: verwerkingsproblematiek, rouw en acceptatie, angst- en stemmingsklachten, omgaan met veranderingen in het (cognitief) functioneren en veranderingen in de relatie.

Archipel beschikt over een eigen expertteam Parkinson. Dit team richt zich op cliënten met de ziekte van Parkinson, hun naasten en mantelzorgers. Het expertteam Parkinson heeft alle kennis gebundeld in een zorgprogramma. Het zorgprogramma borgt een multidisciplinaire aanpak die de kwaliteit van behandeling en zorg ondersteunt en de kwaliteit van leven van Parkinsoncliënten verbetert.
 

AGB-code: 94105780
Aangesloten bij ParkinsonNet sinds2019
Ik behandelOp locatie & Thuis
Regionaal netwerkEindhoven

Behandellocaties (1)

Polikliniek

Parklaan 975613 BCEindhoven040 2646464 (servicepunt)
Aanwezig op
MaDiWoDoVrZaZo