Terug naar het overzicht
Nicole Frusch-Venhoek

Nicole Frusch-Venhoek

Ergotherapeut

Over mij

Mijn werkervaringen in de afgelopen jaren is erg breed in zowel verpleeghuizen, revalidatie, ziekenhuis en Eerstelijns ergotherapie (EEE/Enkelvoudige Extramurale Ergotherapie). Binnen deze settings behandelde ik mbv. collega's (die reeds aangesloten zijn bij Parkinsonnet) al met bewoners en cliënten met Parkinson en Parkinsonisme.

Ik ben  als ergotherapeut afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Mijn afstudeeropdracht was destijds het verder ontwikkelen van de activiteitenweger.
Ik heb na 2011 vele andere cursussen gevolgd oa. training CVA cliënten, ergotherapie bij ouderen, PRPP (een instrument om iemands informatieverwerking in kaart te brengen) en de activiteitenweger.
Ik ben gespecialiseerd binnen de ergotherapie op het gebied van de hersenen/ het brein. Hiervoor heb ik oa. minor braintherapie en cognitieve revalidatie therapeut (CPCRT) gevolgd.
Daarnaast nu bezig me aan te sluiten met Parkinsonnet en Neurorevalidatie.

Ik werk momenteel binnen de Waalboog in Nijmegen. We werken daar multidisciplinair samen voor mensen met Parkinson en Parkinsonisme zowel binnen de instelling als in de Eerste lijn bij mensen thuis.

AGB-code: 88051549
Aangesloten bij ParkinsonNet sinds2022
Ik behandelOp locatie & Thuis
Regionaal netwerkNijmegen

Behandellocaties (3)

Extramurale zorg Waalboog Thuis

Groesbeekseweg 3276523PANijmegen06 14 58 71 92
Aanwezig op
MaDiWoDoVrZaZo

Honinghoeve

Albanystraat 76544 RANijmegen06 14 58 71 92
Aanwezig op
MaDiWoDoVrZaZo

Sint Josefklooster

Kerkstraat 65,6543 KGNijmegen06 14 58 71 92
Aanwezig op
MaDiWoDoVrZaZo