Suzanne Rutten

Suzanne Rutten

Fysiotherapeut

Over mij

Mijn naam is Suzanne Rutten, een bevlogen en enthousiaste fysiotherapeut. In het vak sinds 2001 en sinds 2010 werkzaam in een eigen praktijk waar ik met veel plezier een aantal mensen aan het werk houd. In 2014 heb ik me gespecialiseerd in bekkenfysiotherapie, hierbij houd ik me vooral bezig met problemen van het buik, rug en bekkengebied. Hierbij ook te denken aan problemen met de stoelgang of met plassen.

Vanaf 2011 zag ik in toenemende mate mensen met neurologische klachten, ik heb me aangesloten bij het MS Zorg Nederland netwerk en in navolging ook bij het ParkinsonNet om mijn kennis in zake neurologische problemen uit te diepen. Met name de problemen in buik en bekkenbodembereik kunnen bij neurologische klachten leiden tot erg vervelende situaties. Met oefeningen, advies en bewustwording zijn hierin vaak verbeteringen aan te brengen.

Heeft u vragen over onze manier van kijken naar gezondheid of specifiek over problemen in het buik- of bekkenbodemgebied voel dan de vrijheid om even contact te leggen.

AGB-code: 04116533
Aangesloten bij ParkinsonNet sinds2011
Ik behandelOp locatie & Thuis
Regionaal netwerkVenlo Venray

Behandellocaties (1)

Residence La Vie en Rose

Markt 185973NRLottum0774770306
Aanwezig op
MaDiWoDoVrZaZo