Terug naar het overzicht
Catherine Teehan-de Greef

Catherine Teehan-de Greef

Diëtist

Over mij

In 2017 ben ik als diëtist afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool. Daarvoor behaalde ik een Masterdiploma aan de ‘Dublin City University’ in Ierland, waar ik oorspronkelijk vandaan kom. Na ruim 13 jaar werken als productontwikkelaar in de levensmiddelenindustrie, besloot ik het roer om te gooien en mijn hart te gaan volgen om diëtist te worden. Mijn persoonlijke ervaring met een chronische aandoening heeft mij doen besluiten mij te specialiseren in voeding bij chronische ziektes en voeding voor senioren.
Sinds 2018 ben ik werkzaam bij Stichting Sensire in Zutphen. Daar werk ik met veel plezier en zie regelmatig mensen met de ziekte van Parkinson of Atypische Parkinsonisme. Wat ik vooral leuk vind zijn de contactmomenten met de cliënten. En het inzetten van de voedingszorg om de kwaliteit van het leven te verhogen. 

In mijn vrije tijd ben ik vaak in de keuken te vinden aan het koken of bakken. Ik hou van hardlopen, fietsen en wandelen in de natuur en ben graag op de boerderij van mijn familie in Ierland.
 

AGB-code: 24100850
Aangesloten bij ParkinsonNet sinds2021
Ik behandelOp locatie & Thuis
Regionaal netwerkZutphen

Behandellocaties (1)

Zutphen, locatie De Lunette

Coehoornsingel 37201AAZutphen0575 59 41 71
Aanwezig op
MaDiWoDoVrZaZo