Terug naar het overzicht
Christien Koenderman

Christien Koenderman

Logopedist

Over mij

Mijn naam is Christien Koenderman en ben sinds 2006 met veel plezier werkzaam als logopedist in het ziekenhuis St Jansdal. Ik werk daar op de revalidatiedagbehandeling, de verpleegafdelingen en de poli KNO. Ik heb veel ervaring opgedaan in de diagnostiek en behandeling/begeleiding van Parkinson patiënten. Ik zie patiënten die in verschillende fases van hun ziekte zitten. In de revalidatiedagbehandeling zie ik vooral patiënten die recent de diagnose Parkinson hebben gekregen. Terwijl ik in de kliniek veelal patiënten zie die reeds langer met de ziekte te maken hebben. 

De begeleiding en behandeling van mensen met de ziekte van Parkinson vereist maatwerk. Dankzij mijn deelname aan het Parkinson netwerk blijf ik continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Parkinson. Tevens kan ik terugvallen op mijn eigen regio netwerk voor uitwisseling van kennis en informatie. 

In een multidisciplinair team werken we eraan om de juiste zorg te bieden zodat mensen met de ziekte van Parkinson zo lang mogelijk zo optimaal mogelijk kunnen functioneren binnen hun normen en waarden en eigen mogelijkheden.


AGB-code: 05873205
Aangesloten bij ParkinsonNet sinds2008
Ik behandel
Regionaal netwerkHarderwijk

Behandellocaties (1)

Ziekenhuis St Jansdal

Wethouder Jansenlaan 903844DGHarderwijk0341 46 35 42
Aanwezig op
MaDiWoDoVrZaZo