Terug naar het overzicht
Gerdien Beunk

Gerdien Beunk

Fysiotherapeut

Over mij

Sinds mijn afstuderen in 2014 heb ik al een passie ontwikkeld voor het behandelen van mensen met neurologische aandoeningen waarbij de ziekte van Parkinson(isme) mij het meest aanspreekt. Dit omdat de ziekte zich in legio verschillende varianten kan voordoen waarbij het voor iedere persoon met Parkinson(isme) weer anders is en werkt. Hierdoor is het werken samen met de mens en zijn of haar ziekte zo ontzettend leuk en uitdagend. 
Ik vind het belangrijk om samen met mijn patiënt op een luchtige, persoonlijke en overzichtelijke manier te inventariseren waar de hulpvraag ligt en hoe wij deze gezamenlijk het beste aan kunnen pakken om het dagelijks functioneren gemakkelijker te maken. Daarbij probeer ik naast de bekende strategieën ook creatief te zijn in het bieden van hulp en hulpmiddelen. 

Mocht u mijn hulp willen inschakelen, dan kunt u persoonlijk contact met mij opnemen of via de praktijk waar ik werkzaam voor ben. Samen met mijn collega Mark de Lijster behandelen wij u graag zo goed mogelijk, thuis of op onze praktijk. 

Met vriendelijk groet,

Gerdien Beunk, Parkinsonnet fysiotherapeute.
 

AGB-code: 04123971
Aangesloten bij ParkinsonNet sinds2018
Ik behandelOp locatie & Thuis
Regionaal netwerkZutphen

Behandellocaties (1)

Fysiotherapie Jansen van den Berg B.V.

Zutphenseweg 23 C7251 DGVorden0575 55 15 07
Aanwezig op
MaDiWoDoVrZaZo