Terug naar het overzicht
Kristel Cobussen

Kristel Cobussen

Logopedist

Over mij

Multidisciplinair samenwerken 
Binnen organisatie Groenhuysen werk ik in multidisciplinair teamverband verbonden aan het Parkinson Expertiseteam, waarbij ik samen met twee collega's de logopedische zorg voor cliënten met Parkinson(isme) op de dagbehandeling, de revalidatie en het langdurig verblijf organiseer. Ook bieden wij logopedische zorg aan cliënten die nog thuis wonen. Korte lijntjes in de samenwerking met overige disciplines heeft daarbij een meerwaarde. Evenals de inzet en motivatie van u en uw cliëntsysteem.  

Wat kan ik u bieden? 
De mogelijkheid tot hybride werken (zowel online als fysiek op locatie of aan huis).  Ik bied inzicht en ondersteuning bij problemen op het gebied van spraakverstaanbaarheid, kauw- en slikproblemen, speekselbeheersing. Hierbij werk ik volgens de laatste richtlijnen, bied ik u en/of uw cliëntsysteem behandeling en ondersteuning op maat, afgestemd op uw alledaagse bezigheden, uw beschikbaarheid en uw mogelijkheden.
 
Ik ben geregistreerd Parkinsonnethulpverlener, volg daarvoor bij- en nascholing en pas opgedane kennis en vaardigheden toe geleerd opgedaan tijdens mijn deelname aan de Perspective studie (2020-2021).

Wat mag u verwachten?
Streven naar het, al dan niet zelfstandig, toepassen van het geleerde in uw alledaags leven met als mogelijk doel dat u weer kan deelnemen aan een gesprek en/of met meer gemak of veilig eet en drinkt en/of inzicht heeft in uw speekselbeheersing. Dat is waar wij logopedisch voor staan.

Vergoeding
Logopedische behandeling wordt vergoed vanuit uw basisverzekering.

Overige expertise
Naast logopedist ben ik Video Interventie Begeleider (VIO), Basis Interactie Trainer en gecertificeerd trainer te Lab of Life. 

AGB-code: 05999570
Aangesloten bij ParkinsonNet sinds2014
Ik behandelOp locatie & Thuis
Regionaal netwerkRoosendaal

Behandellocaties (1)

Regionaal Behandel Centrum Wiekendael

Kalsdonksestraat 894702ZBROOSENDAAL0622371453
Aanwezig op
MaDiWoDoVrZaZo