Terug naar het overzicht
Kristel Cobussen

Kristel Cobussen

Logopedist

Over mij

Multidisciplinair samenwerken 
Binnen organisatie Groenhuysen werk ik sinds 2004 in multidisciplinair teamverband verbonden aan het Parkinson Expertiseteam, waarbij ik samen met mijn collega's, Angela Berting en Daphne Flaton, de logopedische zorg voor cliënten met Parkinson(isme) op de dagbehandeling, de revalidatie en het langdurig verblijf organiseer. Ook bieden wij logopedische zorg aan cliënten die nog thuis wonen. Korte lijntjes in de samenwerking met overige disciplines heeft daarbij een meerwaarde. Evenals de inzet en motivatie van u en uw cliëntsysteem.  

Wat kan ik u bieden? 
Ik ben geregistreerd Parkinsonnet hulpverlener en volg daarvoor bij- en nascholing. Ik bied inzicht en ondersteuning bij problemen op het gebied van spraakverstaanbaarheid, kauw- en slikproblemen en speekselbeheersing. Hierbij werk ik volgens de laatste richtlijnen en pas  kennis en vaardigheden toe die ik heb opgedaan tijdens mijn deelname aan de Perspective studie (2020-2021). Ik bied u en/of uw cliëntsysteem behandeling en ondersteuning op maat, afgestemd op uw alledaagse bezigheden, beschikbaarheid en mogelijkheden. Er is gelegenheid tot hybride werken (zowel online als fysiek op locatie of aan huis). 
 
Wat mag u verwachten?
Ik zet vereiste methodiek op maat in, waarbij optimaal resultaat kan worden behaald door het, al dan niet zelfstandig, toepassen van het geleerde in uw alledaags leven met als mogelijk doel dat u weer kan deelnemen aan een gesprek en/of met meer gemak of veilig eet en drinkt en/of inzicht heeft in uw speekselbeheersing. Dat is waar wij logopedisch voor staan.

Vergoeding
Logopedische behandeling wordt vergoed vanuit uw basisverzekering. Streeft u naar het best haalbare resultaat, dan is uw eigen inzet en motivatie hierbij van belang. 

Overige expertise
Naast logopedist ben ik Video Interventie Begeleider (VIO), Basis Interactie Trainer en gecertificeerd trainer van de Lab of Life. 

AGB-code: 05999570
Aangesloten bij ParkinsonNet sinds2014
Ik behandelOp locatie & Thuis
Regionaal netwerkRoosendaal

Behandellocaties (1)

Regionaal Behandel Centrum Wiekendael

Kalsdonksestraat 894702ZBROOSENDAAL06 22 37 14 53
Aanwezig op
MaDiWoDoVrZaZo