Terug naar het overzicht
Sabrina van Riemsdijk

Sabrina van Riemsdijk

Ergotherapeut

Over mij

Ik ben Sabrina van Riemsdijk en werk als ergotherapeut bij Careyn. Ik ben in 2010 afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen bij Careyn, en na het behalen van mijn diploma ben ik hier als ergotherapeut aan de slag gegaan.
Ik kom als ergotherapeut verpleeghuizen, kleinschalig wonen en bij mensen thuis. Hierdoor zie ik veel verschillende mensen, in diverse stadia van het proces. Sinds 2016 ben ik aangesloten bij het Parkinsonnet en kan ik deze kennis gebruiken in mijn behandelingen.

Op dit moment ligt mijn expertise betreft doelgroepen bij mensen met dementie, Parkinson en psychiatrische klachten. Ik heb diverse scholingen gevolgd, waaronder sensorische integratie bij ouderen en PRPP.

Sinds ik moeder ben, ben ik gestopt met fulltime werken om ook thuis te kunnen genieten van mijn inmiddels twee meiden. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag. Op deze dagen kunt u mijn bereiken op nummer 06-10196936, zowel via de telefoon als whatsapp. Ook kunt u mij mailen op s.vanriemsdijk@careyn.nl
 

AGB-code: 88002071
Aangesloten bij ParkinsonNet sinds2016
Ik behandelOp locatie & Thuis
Regionaal netwerkZuid-Hollandse Eilanden

Behandellocaties (1)

Careyn Grootenhoek

Hellevoetse Achterweg 43222AAHELLEVOETSLUIS06 10 19 69 36
Aanwezig op
MaDiWoDoVrZaZo