Terug naar het overzicht
Wendy Bergstra

Wendy Bergstra

Fysiotherapeut

Over mij

Sinds 2020, ben ik aangesloten bij het Parkinsonnet, maar ik heb al vele jaren ervaring met het behandelen van parkinsonpatiënten in alle stadia van de ziekte.
Ik gebruik o.a. in mijn behandeling LSVT-BIG.  Dit is een wetenschappelijk onderbouwd oefenprogramma gericht op bewust krachtig en groot bewegen, specifiek voor mensen met de ziekte van Parkinson.
Ook wordt er specifiek gekeken, naar situaties die problemen op leveren en kun je de oefeningen hierop aanpassen.

Omdat ik ook geriatriefysiotherapeut ben, behandel ik de ouder wordende parkinsonpatiënten. Hierbij komen vaak ook andere ziektebeelden bij kijken en wordt de zorg complexer.
Ik werk voor de zorgcirkel. Dit maakt het voor mij gemakkelijk om samen te werken met de thuiszorg en andere disciplines binnen de organisatie. En kunnen we elkaar in te schakelen, als het nodig is.
Ik behandel in de praktijk en aan huis. In de praktijk is het mogelijk om individueel te oefenen. Maar mocht het niet mogelijk zijn om naar de praktijk te komen, dan kom ik graag bij mensen aan huis. Dit geeft tevens de mogelijkheid om goed te onderzoeken, welke problemen zich voordoen in de thuissituatie.
Voor meer informatie kunt u mij ook mailen: wendy.bergstra@zorgcirkel.nl

AGB-code: 04112862
Aangesloten bij ParkinsonNet sinds2021
Ik behandelOp locatie & Thuis
Regionaal netwerkAlkmaar

Behandellocaties (2)

Westerhout, Alkmaar

Van Houtenkade 31814 DEAlkmaar088 55 99 500
Aanwezig op
MaDiWoDoVrZaZo

Hoeversteate

Terborchhof 11816LVAlkmaar088 559 91 00
Aanwezig op
MaDiWoDoVrZaZo